Overnatting på Skiri Gård: Skiri Gård tilbyr en rekke muligheter for overnatting i naturskjønne omgivelser

‐ Skiri Gård tilbyr overnatting i rolige og naturskjønne omgivelser. Om man vil kombinere med laksefiske eller buldring, eller rett og slett ha gården som base for å utforske Romsdalen, har vi noe for enhver smak.

Hovedhuset: Sokkelen i hovedhuset tilbys kun til fiskere, og har laksehistorie i veggene med sin særegne innredning og lune atmosfære.

Hovedhuset inneholder 2 soverom med 2 enkeltsenger i hvert rom. Det ene rommet har mulighet for en ekstra seng, etter nærmere avtale. Stue med historie i veggene. Nyoppusset og fullt utstyrt kjøkken. Bad med dusj og toalett, samt mellomgang med mulighet for div lagring samt tørkeskap. Det er også eget uteareal / terrasse med bord og stoler. Det er tilgang på wi-fi. Man disponerer ca 120 m2.

Reserver nå

Kårhuset: Nyoppusset leilighet med 4 senger, kjøkken, bad, stue og vaskerom

Sokkelen i Kårhuset inneholder en flott leilighet med 2 soverom med 2 enkeltsenger i hvert rom, stue, kjøkken, bad, mellomgang og entrè/vaskerom. Kårhuset er mulig å leie for alle typer gjester. Leiligheten er nyoppusset sommeren 2020. Sofaen i stuen kan fungere som sovesofa for de som måtte ønske ekstra soveplass. Det er også eget uteareal / terrasse med bord og stoler. Det er tilgang på wi-fi. Man disponerer ca 80 m2. Kårhuset ligger ca 50 m fra hovedhuset.

Reserver nå

Elvehytta: En skjermet og idyllisk hytte rett ved elva, med to soverom og hems

Elvehytta ligger skjermet og idyllisk til nede ved elva. Her er det verken innlagt strøm eller vann, så her er det «back to nature» som gjelder. Hytta har to soverom med køyeseng på hvert rom, samt at det ene rommet i tillegg har en ekstraseng. Det er også en hems med to madrasser for de som ønsker ekstra soveplass. Alle madrasser er nye sommeren 2021. Det er gasskjøleskap og gasskokeplate. Vann kan medbringes eller hentes fra kran ved hovedhuset. I tillegg er det rent og godt vann i elva. Det er satt inn en ny Jøtulovn (vises ikke på bildene), som gir gode fyringsmuligheter samt anledning for varming av vann. Hytta har eget utedo. Hytta har ikke vært i bruk på mange år, og har gått igjennom en full oppgradering både innvendig og utvendig det siste året slik at den i dag kan tilby en særegen opplevelse i pakt med naturen.

Reserver nå

Om Skiri Gård: Skiri Gård – i naturskjønne omgivelser i Romsdalen

I naturskjønne omgivelser midt i Romsdalen finner du Skiri Gård. Navnet Skiri kommer opprinnelig av ordet skir, som betyr blank eller klar, og henspiller nok på det krystallklare vannet som renner i Rauma elv. Gårdshistorien strekker seg tilbake til 1600-tallet. Gården eies i dag av Øystein R. Skiri m/fam, som overtok gården fra sine foreldre Svanhild og Arne Skiri i 2020. Vi tilbyr bl.a laksefiske, overnatting, guidede elvevandringer og spennende buldremuligheter. Rauma Elv regnes som en av Norges vakreste elver, med sitt krystallklare vann og sine majestetiske omgivelser. Om du ikke vil forsøke deg på storlaksen, har Rauma kommune og Åndalsnes vokst frem som et eldorado for naturglade mennesker gjennom de storslåtte opplevelsene området har å by på.

Kom i kontakt: Lyst å reservere hos oss, eller lurer du på noe?