Elvevandring ved Rauma elv: Opplev kulturhistorie i kombinasjon med storslått natur

‐ Svanhild og Arne Skiri har siden 2002 tilbydd guidede elvevandringer langs Rauma Elv. Fra 2021 og fremover vil tilbudet også skje i samarbeid med datteren Ida Marie Skiri, for å føre tradisjonen videre til glede for fremtidige gjester.

Turen gir en særegen vandring langs Rauma elv i storslått natur. Få villmarksfølelsen mellom brusende fosser, trolske urer og stille tjern. Bli kjent med lokal kulturhistorie, gamle husmannsplasser og fiske-, dyre- og fugleliv. Turen går på lett kuperte stier, og passer både unge, gamle og familier.

Elvevandringen har utviklet seg til å bli et veldig populært tilbud over mange år, som vi også planlegger å utvikle videre.

Turens varighet er 1 ½ til 2 timer.

Om Skiri Gård: Skiri Gård – i naturskjønne omgivelser i Romsdalen

I naturskjønne omgivelser midt i Romsdalen finner du Skiri Gård. Navnet Skiri kommer opprinnelig av ordet skir, som betyr blank eller klar, og henspiller nok på det krystallklare vannet som renner i Rauma elv. Gårdshistorien strekker seg tilbake til 1600-tallet. Gården eies i dag av Øystein R. Skiri m/fam, som overtok gården fra sine foreldre Svanhild og Arne Skiri i 2020. Vi tilbyr bl.a laksefiske, overnatting, guidede elvevandringer og spennende buldremuligheter. Rauma Elv regnes som en av Norges vakreste elver, med sitt krystallklare vann og sine majestetiske omgivelser. Om du ikke vil forsøke deg på storlaksen, har Rauma kommune og Åndalsnes vokst frem som et eldorado for naturglade mennesker gjennom de storslåtte opplevelsene området har å by på.

Kom i kontakt: Lyst å reservere hos oss, eller lurer du på noe?