Buldring ved Skiri Gård: Buldring i skogen på Skiri er en aktivitet for hele familien

‐ Området rundt gården regnes av mange for å være blant de beste i Norge i kombinasjon med den idylliske beliggenheten og storslåtte naturen.

Buldring er friklatring på steiner, som man kan «falle ned fra» uten å skade seg. Her kan både nybegynnere og erfarne klatrere finne utfordringer tilpasset sitt nivå.

Buldring har vist seg å være en familievennlig aktivitet til glede for liten og stor.

Skiri Gård planlegger å gjennomføre jevnlige buldrecamper for familier, i tillegg til at vi fremover vil jobbe med konseptutvikling rundt de spennende buldremulighetene. Neste buldrecamp er planlagt i september 2021. Ta kontakt med Ida Marie Skiri (idaskiri@gmail.com) for mer info.

Om Skiri Gård: Skiri Gård – i naturskjønne omgivelser i Romsdalen

I naturskjønne omgivelser midt i Romsdalen finner du Skiri Gård. Navnet Skiri kommer opprinnelig av ordet skir, som betyr blank eller klar, og henspiller nok på det krystallklare vannet som renner i Rauma elv. Gårdshistorien strekker seg tilbake til 1600-tallet. Gården eies i dag av Øystein R. Skiri m/fam, som overtok gården fra sine foreldre Svanhild og Arne Skiri i 2020. Vi tilbyr bl.a laksefiske, overnatting, guidede elvevandringer og spennende buldremuligheter. Rauma Elv regnes som en av Norges vakreste elver, med sitt krystallklare vann og sine majestetiske omgivelser. Om du ikke vil forsøke deg på storlaksen, har Rauma kommune og Åndalsnes vokst frem som et eldorado for naturglade mennesker gjennom de storslåtte opplevelsene området har å by på.

Kom i kontakt: Lyst å reservere hos oss, eller lurer du på noe?

Send oss en e-post på skiri1402@gmail.com, så svarer vi så snart vi kan.